weborg.no      deltager.no      spoortz.no
    

Farsund og Lista Idrettsklubb

1 %

AV MÅLET

2

DONASJONER

Farsund og Lista Idrettsklubb

Farsund og Lista Idrettsklubb (FLIK) ble stiftet 10.04.2019 FLIK er en klubb som består av tidligere Farsund Idrettslag, Lista Idrettslag og IK Borhaug. Disse tidligere klubbene har en historie som går tilbake til 1918. Klubbene startet opp med friidrett og fotball, men har oppigjennom årene drevet med flere forskjellige idretter. 

I dag driver FLIK med idrettene Håndball, Fotball, Volleyball, Friidrett, Turn, Bueskyting. I tillegg til disse idrettene har klubben følgende aktiviteter: Venner i Aktivitet, All idrett og Mosjons idrett. FLIK har i dag ca. 1300 medlemmer. Med å støtte FLIK er dere med å støtte idretten i Farsund Kommune. Vi er en bredde klubb som har som mål å kunne gi et godt sportslig tilbud til alle. Noen vil satse, mens andre vil ha en plass å være i lag med venner. 

Vi ønsker å kunne gi et tilbud til alle, og får at vi skal lykkes med det er vi avhengige av både sponsorer inntekter og kontingenter. I disse dager er det mange som har en tøff hverdag og ikke har mulighet til å klare alle sine økonomiske forpliktelser, men vi ønsker likevel at alle barn skal få være med i disse tider, selv om mor og far har det vanskelig. Så vil du hjelpe oss å hjelpe andre så har du her en unik mulighet med å støtte oss. Vi er takknemlige for alle bidra både små og store.