weborg.no      deltager.no      spoortz.no
    

Teie IF

16 %

AV MÅLET

25

DONASJONER

Teie IF

Hjelp Teie IF å holde hjulene i gang!

I en vanskelig tid for alle, er også Teie IF og Teie fotball sterkt preget av situasjonen vi er inne i. Inntekter uteblir da vi ikke har anledning til å gjennomføre planlagte cuper og turneringer. I forbindelse med prosjekt Teie idrettspark, hvor vi er godt i gang med oppgradering av baner, opprydding i nærområdet og etablering av sykkelpump, er det vanskelig å gjennomføre dugnader som planlagt og man må i stedet kjøpe disse tjenestene.

Vi har derfor satt i gang en alternativ dugnadskonkurranse. Vi utforer alle våre medlemmer til å delta og sammen med sine trenere bestemme en aktivitet hver og en og/eller laget kan gjennomføre. Utfordre familie, venner, besteforeldre, tanter og onkler til å gi et beløp for gjennomført prestasjon. F.eks. kr 20,- for å løpe hver 400 meter på 30 minutter. Vær med å skap engasjement!

Det blir gøyale premier til:

  *   De tre lagene som samler inn mest penger
  *   Den spilleren som samler inn mest penger
  *   Trekkinger av diverse premier blant alle deltakere som har samlet inn mer enn kr 500,-
  *   Beste bilde/video på Instagram med #bestpågodeminner

Gi din støtte nå og husk å skrive inn hvem du støtter og hvilket lag du støtter! Tusen takk for at du deltar!

Teie IF driftes i stor grad av sponsorinntekter fra alle våre trofaste samarbeidspartnere. Mange går igjennom tøffe tider nå og vi oppfordrer alle til å bruke våre samarbeidspartnere – se link her.

Vi ønsker at idrettsparken skal både være et idrettsanlegg og et nærmiljøanlegg, og at parken med nærliggende områder skal være et sosialt samlingspunkt for unge og gamle, tilrettelagt for rekreasjon, og med mulighet for å oppleve og utøve variert idretts- og friluftsliv. Støtten går utelukkende til løpende drift av klubb og anlegg slik at alle våre 550 aktive jenter og gutter har et godt tilbud fremover.

Vi gleder oss til å se deg på Teie idrettspark. Teie, best på gode minner!